EGYÉNI ÉS KÖZÖS ŐSI TISZTÍTÓ SZERTARTÁSOK, ÁLDÁSOK ÉS BEAVATÁSOK

SZÁRAZ GYÖRGY VEZETÉSÉVEL A NAPVALLÁS JEGYÉBEN

2018.07.21.

 

A könnyebb eligazodás kedvéért egy áttekinthető rendszerbe foglaltuk a Nyári Napforduló Szer-napján végzett szereinket, más szóval szertartásainkat.

Természetesen azokat is szeretettel várjuk, akikkel eddig még nem találkoztunk.
Ha valamelyik egyéni szert szeretnéd kipróbálni, fordulj bizalommal hozzánk a szernap@gmail.com címen.

 

KÜLÖNLEGES EGYIPTOMI NAP

11-13h

EGYÉNI SZEREK

13.30-16.30

 

Egy életben egyszer kapható beavatások:

 • Atlantiszi szertartás: Isten belső hídja
 • Napkeresztény táltos keresztelés

 

Rendszeresen ismételhető egyéni tisztító és fejlesztő rítusok

 

Száraz György szertartásai:

 • Amszet – A problémák levedlésének szertartása
 • Anhes Hotep – A rossz szokások és beidegződések oldása
 • Engramok (a szív és torok csakra érzelmi blokkjainak) oldás
 • Lelki súlyok/Emléksúlyok oldás
 • Önkorlátozó karma oldása
 • Szedzsem Iref – Négy őserős csakraoldás
 • Kemet Ka – Lélekművelés

Aisa szertartása:
Hathor szellemi védelmet adó szertartása

Csende szertartása:
A Szent Hármasság harmonizációja

Féinusz szertartása:
Hátráltató karma oldása

Margó szertartásai:
Auratisztító szer
Keleti Ezüst Sárkány szere

Zengő szertartása:
Szellem elengedő és átvezető szertartás

 

ISTENTISZTELET
17.00-18.30

 

KÖZÖS SZEREK
18.30-20h

Mindenkinek ajánlott közös szerek:

 • A Napisten áldása
 • A Párduc erejének lehívása
 • Ante: Yin-Yang harmonizáló szer
 • Dór lélektisztító szertartás
 • Ősi magyar lélektisztító szer
 • Szent Sólyom szertartása
 • Szent Szellem áldásának kérése

Helyszín: Dunakeszi Naptemplom
2120 Dunakeszi, Szt. István u. 15.

Előzetes jelentkezés szükséges!

A RÉSZLETEKRŐL ÉS A PONTOS PROGRAMOKRÓL ITT TÁJÉKOZÓDHAT: szernap@gmail.com

A programváltozás jogát fenntartjuk!

CSATLAKOZÁS

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél együtt tanulni, akkor csatlakozz hozzánk!

 

KEMET KA SZERTARTÁS

Ez egyfajta kitárulkozó szertartás és kiteljesedést elősegítő program. A „Ka-lélek” az emberben levő felső szikra, mely az emberi egó alá van temetve. A Ka az ember isteni forrásának kicsiny képmása az emberben, ezért a Kemet Ka szertartásokkal ezt az isteni alkotónkat erősítjük, tápláljuk és hozzuk működésbe. Kiterjesztésével a lélek nyitottabbá válik és tisztul. A rítus az egó szükségtelen, felesleges hatásait oldja és az éngörcsök feloldásában segít, így a személyiségfejlesztés kitűnő eszköze. Emellett előkészíti a lelket a karmaoldásra.

 

MAHAT SZERTARTÁS

A Mahat során Hórusz és Ízisz ősi beavató energiái vannak a segítségünkre. Ez a karma oldó szertartás a szeretet útján, az egység irányába vezet: régen megfagyott blokkokat és gátakat szabadít fel az aurában, s fejlesztő élethelyzeteket vonz be. A félelmeket elűzve segít abban, hogy az aura tisztaságot sugározzon, hogy a rossz helyzetek jóra forduljanak, s hogy a felesleges küzdelmektől megszabadulhassunk. A távlati célok megvalósításának az akadályait oldja, a reménységet táplálja és pozitív sugallatokat indít el. Rendkívül pozitívvá válik tőle az aura.

A Mahat az emberben rejtőző lelki tudás egy részét hozza közelebb a tudati szférákhoz, így egy magasabb szellemi cél felé tolja a beavatottat, hozzásegítve ahhoz, hogy lelke ezt a magasabb szellemi célt be is tudja teljesíteni.

A Mahat erősíti a lélek hovatartozás-tudatát, különleges egyediségét, s az egyívású lelkek egymásra találását. A Mahat nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a Fényben Élő kötöttségektől, magánytól és egótól mentes életet teremthessen önmaga számára.

 

TAHAT SZERTARTÁS

A Tahat nevű szertartás egy olyan tisztító ceremónia, amely azt üzeni, hogy a létezésünkkel teremtsük meg a földi békét, harmóniát, s benne önmagunkat. Azért szükséges az embernek megszabadítani magát az elfojtásaitól és regenerálódnia, mert a lényünket körbeölelő és átszövő energia- és információ-rendszer „elkoszolódik”, beszennyeződik a mindennapok során. Ez a folyamat elsősorban olyan elfojtások hatására megy végbe, mint amilyenek a gátlások, az öntudatlan védekezési mechanizmusok, az önérvényesítéstől való félelem, a konfrontációs félelem, bizonyos érzelmek előli menekülés, szégyenérzet, bűntudat stb. Amikor az emberben beindulnak a különféle helytelen védekezési és elhárító mechanizmusok tudattalan lelki áramlatai, amikor az ember csitítja magát, amikor félelmeit és fájdalmait kiutasítja a tudatából, amikor elfojt és visszatart valamit akár öntudatlanul is, akkor segít a Tahat.

Az ember hajlamos a nemkívánatos gondolatait, a kínzó érzéseit és a gyötrő emlékeit elfelejteni (eltemetni), de ezzel csak aláássa az önbecsülését és önbizalmát. Idővel a rengeteg belső feszültség és konfliktus oly hatalmassá válhat, hogy saját személyiségünk és lelkünk ellen fordulhatnak. Ezek az energia-lenyomatok testileg és lelkileg egyaránt megbetegíthetik az embert. A Tahat a Hold erejét felhasználva lépésről-lépésre segít megszabadulni az elfojtásainktól. Általa még ragyogóbbá válhat az ember fényruhája.