Töltődj fel korlátlanul az Orion/Nimród csillagkép energiáiból március 18-án!

Ébredj Magyarország! Eljött a cselekvés ideje! Töltődj fel korlátlanul az Orion/Nimród csillagkép energiáiból március 18-án!

Itt a Nap-éve, ami számunkra, Magyarok számára kiemelt jelentőségű esztendő. Számos felemelő isteni-angyali energiából való töltődési lehetőséget biztosítunk idén is a napvallás keretében, melyek közül a soron következő a tavaszi napéjegyenlőséghez kapcsolódik.

Az Orion csillagkép az Égi Egyenlítőn fekszik, ezért az általa küldött éterhullámoknak és asztrális rezgéseknek kiemelt jelentősége van az önbeavatásban. Különösen igaz ez a magyarság számára, hiszen mindenki tudja, hogy Nimród a csillagtérképeken azonos Orionnal. Bárki megtekintheti szabad szemmel is a kora tavaszi estéken a nyugati égbolton. Eleink így emlékeztették utódaikat az égi hazájukra és el nem múló isteni tudatosságra, melyhez mindenki önerőből emelkedhet fel, ha éretté válik rá. Ezt segíti elő atya minőségével a Scytus, vagy Szkíta csillagkép, ami nem más, mint az Orion.

Aki pozitív változásokat szeretne elindítani az életében, aki tevőlegesen is meg akar szabadulni a múlt terheitől és ehhez lelki feltöltődésre van szüksége, az mindig is bizton számíthatott a Nimród ősatyánk által képviselt megtermékenyítő erőkre, vagyis az Orion erőire.

A napvallás útját követők és azzal ismerkedő számára az egó meghaladása, a múlt sérelmeinek elengedése, az ösztönvilág feletti tudatos győzelem, vagyis az önmeghaladás a követendő belső út, a felemelkedés útjának jövőképe. Semmilyen külső kivetítés nem releváns, hiszen Sorsunkat csakis magunk kovácsolhatjuk: építhetjük és rombolhatjuk gondolataink, érzelmeink, szavaink, tetteink vagy azok hiánya által. Az ősi út most már nyitva áll minden magyar előtt. Ezt ölti formába a napvallás.

Az égen tündöklő, sötét, lehúzó erőket lenyilazó „mágikus Íjász” erőit fogjuk egy ősi „Szer” keretében megnyitni március 18-án a Tavaszi Napéjegyenlőség Szer-napján. Akkor lehetővé tesszük, hogy minden tiszta szándékú magyar korlátlanul töltődhessen az égi hazánk erőiből.

Természetesen hagyománytisztelő módon több másik Szert is fogunk tartani a nagy esemény alkalmából, melyeket alább részletezünk. A közös szereken bárki részt vehet, aki az alsó és a felső világok erőit szeretné kiegyenlíteni Önmagában, és dicső őseink útját kívánja követni.

KÖZÖS SZEREK:

  • Töltődés az Orion/Nimród csillagkép őserőiből
  • Ősi magyar lélektisztító szer
  • Dór lélektisztító szerda
  • Szent Szellem áldásának kérése
  • Szent Sólyom szertartása
  • A Napisten áldása

A KÖZÖS SZEREKEN való részvétel INGYENES!

Március 18-án 18h-kor veszik kezdetüket székhelyünkön.

A részvételi szándékot kérjük előre jelezni a szernap@gmail.com címen.

A RENDEZVÉNY ROSSZ IDŐ ESETÉN IS MEGTARTÁSRA KERÜL A DUNAKESZI NAPTEMPLOMBAN:

DUNAKESZI, SZENT ISTVÁN U. 15.

Recent Posts