Egómentesítő Kurzus: Száraz György önismereti és személyiség fejlesztő tréningje

A női és a férfi lélek titkai (2. rész)

Esemény időpontja: 2018.04.14.

 Április 14-én folytatom az önismereti és személyiségfejlesztő kurzusom legutóbbi témáját, amely az emberi kapcsolatok sokszor tajtékos vizeire kalauzol el bennünket. Sokan tudni vélik, hogy ők jól ismerik önmagukat és a barátaikat, párjaikat, rokonaikat, ismerőseiket is. De a gyakorlat mást mutat: szinte mindenki a saját kis világában él és minél több sérülés érte, minél érzelmesebb és érzékenyebb, minél nehezebb körülmények közül jött, annál nehezebb rendbe tennie a kapcsolati rendszerét. Végül sokan feladják, s ezzel lemondanak a boldogságuk megannyi esélyéről.

Kevesen vannak azok, akiket a próbatételek erősebbé tesznek, s még náluk sem igaz ez minden kudarcra és csapásra. Ellenben, sokan nem szánnak kellő időt és figyelmet arra, hogy megismerjék jelenlegi érzelmi és gondolatviláguk mozgatórugóit, mert úgy vélik, hogy a fejükben élő énkép – ami lehet, hogy már több éves vagy évtizedes – még mindig megfelel a valóságnak, s mások is pont olyannak látják őket, mint amilyennek önmagukat képzelik.

Aki nem szán kellő időt és energiát önmaga megismerésére, az sajnos éretté sem válhat. Előadásaimban feltárom a mindannyiunkban munkálkodó feminin és maszkulin hajlamokat, készségeket, motivációkat. Részletesen kitérek azokra a gyakori konfliktushelyzetekre és kapcsolati válságokra, amelyekbe könnyű belefutni, de sokszor szinte lehetetlen kilábalni.

Mindezt pergő és informatív stílusban, a lényegre fókuszálva, előítéletektől mentesen teszem bemutató és feltáró jelleggel, annyi síkon, amennyin csak lehetséges: biológiai-fiziológiai, viselkedésbeli: érzelmi, gondolati, spirituális, energetikai és sorsszerű aspektusból egyaránt megvizsgálom a kérdéseket. Nem csak az egyének, hanem közös művük, a társkapcsolat szempontjait is szem előtt tartva követem végig a nemek különbségeiből adódó súrlódásait, nehézségeit, békés együttélésük lehetőségeit.

Végül, de nem utolsó sorban kitérek a reinkarnáció kérdéseire is, valamint azokra a különlegesebbnél különlegesebb lelki kapcsolatokra is, amelyek után életeken keresztül sóvárgunk, de amikor megkapjuk őket, valahogy nem mindig tudunk velük mit kezdeni.

Összefoglalva, egy olyan spirituális-holisztikus tananyagot igyekszem átadni, amely minden ember javára válik, aki hajlandó a saját egóján túllátni.

Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Csatlakozás

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél együtt tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom a Napvallás programjait!

Az alábbi eseményeinken vehetsz részt:

  • Istentiszteletek
  • Aurafejlesztő és Meditációs Klubok
  • Szer-napok (Szent Ünnepnapok)
  • Főnix programok
  • Karma oldó napok
  • Egómentesítő Kurzusok (kis csoportos önismereti kör)
  • Ébresztő Táborok
  • Bel- és Külföldi zarándoklatok

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk megismerésének és felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban, a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ isteni rendjének helyre állításához.