ORION-NIMRÓD ERŐINEK SZERTARTÁSA A NYÁRI NAPFORDULÓ SZER-NAPJÁN

Itt a Nap éve, ami számunkra, Magyarok számára kiemelt jelentőségű esztendő. A tavaszi napéjegyenlőségkor volt lehetőség Csillaghazánk, az Orion-csillagkép erőiből töltődni, s ez a lehetőség továbbra is fennáll. Számunkra az Orion az egyik legfontosabb égi forrás.

 

Mostanára eléggé köztudottá vált, hogy számos felemelő isteni-angyali energiából való töltődési lehetőséget biztosítunk idén is a napvallás keretében, melyek közül a soron következő a nyári napfordulóhoz kapcsolódik.

Az Orion csillagkép az Égi Egyenlítőn fekszik, ezért az általa küldött éterhullámoknak és asztrális rezgéseknek kiemelt jelentősége van az önbeavatásban. Különösen igaz ez a magyarság számára, hiszen mindenki tudja, hogy Nimród a csillagtérképeken azonos Orionnal. Bárki megtekintheti szabad szemmel is a kora tavaszi estéken a nyugati égbolton. Eleink így emlékeztették utódaikat az égi hazájukra és el nem múló isteni tudatosságra, melyhez mindenki önerőből emelkedhet fel, ha éretté válik rá. Ezt segíti elő atya minőségével a Scytus, vagy Szkíta csillagkép, ami nem más, mint az Orion, aki az egyiptomi kultúrában azonos Ozirisszel, a meghaló és feltámadó istennel.

Az alábbi reklám csupán illusztráció a 2017-es évből.

KINEK AJÁNLOTT?

Aki pozitív változásokat szeretne elindítani az életében, aki tevőlegesen is meg akar szabadulni a múlt terheitől és ehhez lelki feltöltődésre van szüksége, az mindig is bizton számíthatott a Nimród ősatyánk által képviselt megtermékenyítő erőkre, vagyis az Orion erőire. 

A napvallás útját követők és azzal ismerkedők számára az egó meghaladása, a múlt sérelmeinek elengedése, az ösztönvilág feletti tudatos győzelem, vagyis az önmeghaladás a követendő belső út, a felemelkedés útjának jövőképe.

Semmilyen külső kivetítés (bűnbakkeresés, vádaskodás, önfelmentés) nem releváns, hiszen Sorsunkat csakis magunk kovácsolhatjuk: építhetjük és rombolhatjuk gondolataink, érzelmeink, szavaink, tetteink vagy azok hiánya által.

Az ősi út most már nyitva áll minden magyar előtt. Ezt ölti formába a napvallás.

Az égen tündöklő, sötét, lehúzó erőket lenyilazó „mágikus Íjász” erőit fogjuk egy ősi „Szer” keretében ismét megnyitni június 17-én a Nyári Napforduló Szer-napján. Akkor lehetővé tesszük, hogy minden tiszta szándékú magyar feltöltődhessen az égi hazánk erőiből.

Természetesen hagyománytisztelő módon több másik Szert is fogunk tartani a nagy esemény alkalmából, melyeket alább részletezünk.

A közös szereken bárki részt vehet, aki az alsó és a felső világok erőit szeretné kiegyenlíteni Önmagában, és dicső őseink útját kívánja követni.

Ébredj Magyarország! Eljött a cselekvés ideje! Az Orion erőitől visszatalálhatsz a valódi Énedhez, melyet leszületésed óta hordozol magadban, csupán felvett hibáid és viselkedési mintáid miatt eltávolodtál tőle. Orion-Nimród szertartása (szere) az őseredti alapszemélyiséget hivatott lépésről-lépésre felszínre hozni.

Szeretettel várunk a Nyári Napforduló Szer-napjára is!

Csatlakozás