Aura és Meditációs Klub indult!

Sokan azt hihetnék, hogy csupán egy jópofa és tájékozott kutató vagyok, aki elsősorban és legfőképpen csupán elméleti síkon mozog, s mániákusan ismereteket oszt meg a nagyközönséggel. Nos, valóban ez jön le az Enigmák, illetve az Ébredések című műsorainkból, ahol gyakori vendégként szoktam megfordulni. De elárulok egy titkot: ha nem foglalkoznék az általam begyűjtött információk gyakorlati megvalósításával közel annyit, mint amennyi elméleti kutatást végzek, akkor nem tudnám az egyensúlyt fenntartani az életemben.

Aki valóban ismer, és picit jobban belelát az életembe, pontosan tudja, hogy honnan indultam és hol tartok. Akár híveimről, akár rosszakaróimról legyen szó, azt általában el szokták ismerni, hogy nagyon mélyről indultam neki ennek a csodálatos önmegvalósító útnak, ami hosszú évek alatt tisztult csak le a sok sorsszerű akadály miatt. Egy előnye azonban kétségtelenül megvolt ennek az útnak: megtanultam értékelni az élet adományait és elfogadtam, hogy aki tegnap még barát, az lehet, hogy holnap ellenfél. S az ellenfeleink a legjobb tanítóink.

Sok évbe telt, mire átláttam, hogy én ruházom fel ellenfeleimet és önmagamat is erőkkel. Amikor eddig eljutottam az önismeretben, akkor kezdtem átérezni azt a lehetőséget – mások inkább felelősségnek mondanák –, amely a pillanatokban szunnyadó potenciában rejlik.

A figyelem, az éberség, az összpontosítás, az elengedés, a türelem, a nyugalom, a motiváció, a megkeményedés, a szenvedélyesség, a tudatosság, és társaik vezettek el az önismeret újabb és újabb szintjére. Az elmúlt 20 évben volt időm megfigyelni magamon és társaimon ugyanennek a folyamatnak a működését vagy épp hiányosságait. Ezért elhatároztam, hogy segíteni fogok azoknak, akik nyitottak erre és megbíznak az iránymutatásaimban.

Voltaképpen az, amit az ember megpróbál megvalósítani a tanulmányaiból, sokszor egészen más a gyakorlatban. Ez azért is lehet így, mert mindenki más: bizonyos dolgokban eltérünk egymástól, egyediek vagyunk. Vannak előnyeink és hátrányaink. Nincs kaptafa, ez azonban mégsem zárja ki, hogy javarészt ne ugyanazok a törvényszerűségek irányítsák a lényünket és az életünket.

Mindannyiunk életében közös vonás, hogy a boldogságot akarjuk elérni és megtartani, ugyanakkor a szenvedéstől és megpróbáltatásoktól igyekszünk eltávolodni.

Közös vonásunk, hogy szeretjük a harmóniát és roppant kíváncsi természetűek vagyunk, ha titkokról van szó.

Abban is sokan osztozunk, hogy szeretünk álmodozni, ennek következtében néha már zsebben érezzük a sikert, amikor még tenni kéne érte.

Megfigyeltem, hogy sokan hiszékenyek, s ha ez a tulajdonság lustasággal társul, az kifejezetten hátráltató lesz a spirituális fejlődésben.

Családban és spirituális közösségekben egyaránt vannak kritikusok, akik örömüket abban lelik és fontosságukat jobbára abból nyerik, hogy szinte mindenben találnak kivetni valót. Ez az a típus, aki például nem lát aurát, de szerinte jobban tudja, hogy milyen energiákkal dolgozik egy auralátó.

A sort hosszasan folytathatnám, mivel az emberi egó paradox módon tökélyre fejlesztette annak megmagyarázását, hogy a dolgoknak szerinte – persze elméletileg –, hogyan kellene történniük, mi miért van, és erről kéretlenül is ad tanácsot. Ez is egy tudatossági szint: az állítólag tanult kéretlenül okítja a szerinte hozzá képest tanulatlant. Ne ítélkezzünk! Sokszor követi el mindenki ezt a hibát.

Mint láthattuk, sok közös vonásunk van, jó és rossz egyaránt. A legfőbb azonban az, hogy Isten teremtményei vagyunk, aki egy fénymaggal ajándékozott meg bennünket, amelyet léleknek hívunk.

Ez a lélek egy különleges, több rétegű fényruhát épített fel magának az élete során.

Ez a fénytestekből álló ruha az aura. Mások elektromágneses emberi kisugárzásnak mondanák. De ez kicsit olyan, mintha én a Napot nem Napnak hívnánk, hanem egy magfúziós folyamatokat mutató erőműnek, amely momentán pont akkora, pont olyan erős és pont olyan feltételeket teremt, hogy mi „véletlenül” itt, a Földön élhetünk.

Szóval, lehet, hogy nem tudunk mindent tudományos alapon a Napról, mégis érzékeljük és élvezzük a jótékony hatásait. Tudjuk, mikor vessünk, mikor arassunk, mikor öltözzünk fel a hideg elől, sőt még azt is meg tudjuk jósolni, hogy mikorra várható egy-egy újabb felmelegedő időszak. Megfigyeltük, picit elemeztük és hasznunkra fordítottuk a Napocska mozgását, sugárzását és erejét. Vajon ugyanezt képesek lennénk megtenni önmagunkkal is? Vajon az aurája relatíve parányi erőterét is megismerheti az ember a nélkül, hogy tudományos fokozatokat szerezne „auralátásból” vagy auraismeretből?

Én azt állítom, hogy az élet önismeretre való, ennél fogva minden ember felfedezheti saját magát. Mert én magam mindig kéznél vagyok, s végső soron számomra minden érzékelés alfája és ómegája önmagam vagyok. Hiszem, hogy ösztönösséggel és egyszerű iránymutatásokkal fantasztikusan értékes belső utazást tehetünk a saját belső világunkban. A különféle szertartásokkal pedig rengeteg pozitív belső változást tudunk előidézni a mikrokozmoszunkban.

Vannak passzívabb szertartások, mint amilyen a meditáció. Azokra is szükség van, mert bizonyos élmények csak az ellazulás, a nyugalom és a feloldódás pillanataiban születnek meg bennünk.

Emellett sok aktív rítus is rendelkezésre áll, amit sok ezer éven keresztül csak az úgynevezett beavatottakkal osztottak meg a titkos tanítások ismerői. Ezek szó szerint az aura tisztítására és töltésére szolgáló szertartások.

Tapasztalatom szerint a kettő helyes arányú ötvözése biztosítja a legideálisabb fejlődést e téren.

Jómagam a saját módszereinkben hiszek, mert ezek bizonyítottak. Ez nem azt jelenti, hogy más technikák ne vezetnének sikerre. Bárcsak mindenki elindulna egy számára optimális úton és megvalósítaná legtisztább önmagát!

Az általam kínált rituális út a lelki és szellemi önmegvalósításról szól. Egyszerű, letisztult, kipróbált rítusokból álló út ez, amely az alapoktól indulva foglalkozik az ember fényes oldalával!

Mindenkit szeretettel várunk!

Boldog napot!

Száraz György

Csatlakozás

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél együtt tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom a Napvallás programjait!

Az alábbi eseményeinken vehetsz részt:

  • Istentiszteletek
  • Aura és Meditációs Klubok
  • Szer-napok (Szent Ünnepnapok)
  • Főnix programok
  • Karma oldó napok
  • Egómentesítő Klubok és Szertartások
  • Elvonulások
  • Bel- és Külföldi zarándoklatok

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk megismerésének és felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban, a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ isteni rendjének helyre állításához.