EGYÉNI ŐSI EGYIPTOMI SZERTARTÁSOK ÉS BEAVATÁSOK

SZÁRAZ GYÖRGY VEZETÉSÉVEL A NAPVALLÁS JEGYÉBEN

2020.08.08.

 

Mindenkit szeretettel várunk, akik az ősi egyiptomi misztériumiskolák rendhagyó rítusaiban szeretnének részt venni.
Ha valamelyik egyéni szert szeretnéd kipróbálni, fordulj bizalommal hozzánk a szernap@gmail.com címen.

A SZERTARTÁSOK RÖVID ÖSSZEFOGLALÓJA

MAHAT SZERTARTÁS – A VILÁGMINDENSÉG RENDJÉNEK HELYREÁLLÍTÁSA

A Mahat során Hórusz és Ízisz ősi beavató energiái vannak a segítségünkre. Ez a karma oldó szertartás a szeretet útján, az egység irányába vezet: régen megfagyott blokkokat és gátakat szabadít fel az aurában, s fejlesztő élethelyzeteket vonz be.

A félelmeket elűzve segít abban, hogy az aura tisztaságot sugározzon, hogy a rossz helyzetek jóra forduljanak, és hogy a felesleges küzdelmektől megszabadulhassunk. A távlati célok megvalósításának az akadályait oldja, a reménységet táplálja, és pozitív sugallatokat indít el. Rendkívül pozitívvá válik tőle az aura.

A Mahat nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a Fényben Élő kötöttségektől, magánytól és egótól mentes életet teremthessen önmaga számára.

TAHAT SZERTARTÁS – AZ ELFOJTÁSOK ÉS AZ ÖNSORSRONTÁS MEGSZÜNTETÉSE

A Tahat nevű szertartás egy tisztító ceremónia. Az aura a mindennapi élethelyzetekben koszolódik és beszennyeződik. Ez a folyamat elsősorban olyan elfojtások hatására megy végbe, mint amilyenek a gátlások, az öntudatlan védekezési mechanizmusok, az önérvényesítéstől való félelem, a konfrontációs félelem, bizonyos érzelmek elől való menekülés, szégyenérzet, bűntudat stb.

Amikor az emberben beindulnak a különféle helytelen védekezési és hárító mechanizmusok tudattalan lelki áramlatai, amikor az ember csitítja magát, amikor félelmeit és fájdalmait kiutasítja a tudatából, amikor elfojt és visszatart valamit akár öntudatlanul is, akkor segít a Tahat.

A Tahat a Hold erejét felhasználva lépésről-lépésre segít megszabadulni az elfojtásainktól.

Általa még ragyogóbbá válhat az ember fényruhája.

MERKABA SZERTARTÁSOK – NÍLUSI TISZTÍTÓ RÍTUSOK

Két rövid, ám annál hatékonyabb szertartást végzünk el a Merkaba-energia segítségével.

Az egyik rituálé a Rend és a Káosz erőivel tisztítja az úton járó harmadik szemét a tudatosság és a belső béke felé vezető ösvényen.

A másik rítus a Lélekemlékezet szere, amely a szívcsakrát tisztítja a szent erőkkel, hogy végre beindulhasson a beavatott belső ösztönvilága és képessé válhasson az emlékezet fátylán túlra tekinteni.

EGYÉNI SZEREK

11.00-15.00h

Helyszín: Dunakeszi Naptemplom

2120 Dunakeszi, Szent István u. 15.

Előzetes jelentkezés szükséges!

A RÉSZLETEKRŐL ÉS A PONTOS PROGRAMOKRÓL ITT TÁJÉKOZÓDHAT:

szernap@gmail.com

CSATLAKOZÁS

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél együtt tanulni, akkor csatlakozz hozzánk!