A BELSŐ ÁTALAKULÁS ALKÍMIÁJA

 2018. január 20-án folytatódik önismereti és személyiségfejlesztő kurzusom. Ezúttal a belső átalakulás alkímiájában merülünk el. Az alábbi kérdésekre keressük a választ: Hogyan módosíthatod a negatívat pozitívra? Miként tanulhatok a bukásaimból és a kudarcaimból? Melyek az életemben jelentkező akadályok felszámolásának lépései: Hogyan tudom életre kelteni a valódi vonásaimat, betölteni szerepeimet és kiaknázni a fejlődési lehetőségeimet egy ilyen kaotikus világban.

Minden embernek az önmegvalósító útját járva teljesedhetne ki az élete. De erre az ösvényre sem rátalálni, sem megmaradni rajta nem könnyű. Előadásaimban sorra veszem azokat a kompetenciákat és a gyakorlatban is bevált módszereket, amelyeket felhasználva bárki képes lehet kézbe venni sorsa irányítását.

A mindennapi megpróbáltatások sokakat elgyengítenek lelkileg és szellemileg egyaránt, mert még nem tanulták meg, hogy reagálják le a kihívásokat és mit kezdjenek a megoldhatatlannak tűnő helyzeteikkel. De ezen lehet, sőt szükségszerű változtatni, ha valóra akarjuk váltani az álmainkat és a terveinket.

Hogy jön ehhez az egómentesítés, az önismeret és a személyiségfejlesztés? Hadd idézzek egy részletet soron következő előadásomból, amelyre szeretettel várlak!

„Rájöttem, hogy az emberi egót legjobban a spirituális ébredés tudná hatástalanítani. Mit nem akar a legtöbb ember: felébredni, mert akkor be kellene látni, hogy addig szendergett és a belső változtatás a kényelemérzet feladásával jár együtt. Ezért senkinek ne legyenek illúziói: az egó foggal-körömmel fog küzdeni az utolsó leheletéig, hogy ne kelljen változnia. Meg sem tudom számolni, mennyi egós vajúdást asszisztáltam végig, mire megszülte egy-egy ember a boldogulása szempontjából szükségszerű döntéseit. Merthogy itt nem életről-halálról van szó a személyiségfejlődésben! Csupán apró változásokról, amelyek során mentesítjük magunkat az egó túlérzékeny vagy épp érzéketlen megnyilvánulásaitól. De mivel az egó átszővi a személyiségünket és belülről ismer bennünket, ez olyannak tűnik – mert az egó úgy állítja be –, mintha valami világvége-katasztrófa fenyegetné az egész létezésünket. Valójában csak az egó önmagát féltő, kicsinyes, gyarló és önző érdekeinek a sérülései és az ember alacsonyabb rendű hajlamai az egómentesedés „áldozatai”, ha egyáltalán az áldozat kifejezés helyénvaló itt.”

Az önismeret tanulható, a személyiségünk a végtelenségig tökéletesíthető. A felemelő és harmonizáló belső átalakulások lépésről-lépésre megszülik az ember magasabb, spirituális tudatállapotait, amelyben valóban feltárulnak a valóság csodái. Ingyen azonban semmi nincs. Áldozatot kell hoznunk elsősorban magunkért, szakadatlanul fejlesztenünk kell önmagunkat, hogy beteljesíthessük a sorsunkat.

Vágj neki a nagy útnak, amely egyébként nem annyira nehéz, mint amilyennek látszik!

 

Száraz György

Boldog napot!

Csatlakozás

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél együtt tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom a Napvallás programjait!

Az alábbi eseményeinken vehetsz részt:

  • Istentiszteletek
  • Aurafejlesztő és Meditációs Klubok
  • Szer-napok (Szent Ünnepnapok)
  • Főnix programok
  • Karma oldó napok
  • Egómentesítő Kurzusok (kis csoportos önismereti kör)
  • Ébresztő Táborok
  • Bel- és Külföldi zarándoklatok

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk megismerésének és felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban, a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ isteni rendjének helyre állításához.