A tavaszi nap-éj egyenlőség szer-napja 

A Szer-napok a Napvallás kiemelt jelentőségű ünnepnapjai. A szent évkör spirituális szempontból legjelentősebb szakrális időszakaihoz és eseményeihez kapcsolódnak a Szer-napok, vagyis a szertartások végzésére legalkalmasabb periódusok és hagyományos ünnepek.

A soron következő szakrális ünnepünk a tavaszi napéjegyenlőséghez fűződik, melyet március 18-án fogunk tartani Dunakeszin a Naptemplomunk és a hozzá tartozó Napkertben.

A Szer-nap keretében lehetőség nyílik a napvallás szerinti keresztelésre, mely egy életre szóló beavatás az ősi táltos tradíciók alapján. A napvallás keresztsége gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt lehetséges, és teljesen független a más vallások szerint felvett keresztségektől.

A Szer-napok kiemelt részét képezik a különleges égi erőkből való közös töltődések. A Szer-tüzeken keresztül ilyenkor az aktuális időszak legjelentősebb, a magyarságot támogató spirituális energiáiból töltődünk. Ezek magas rezgésű, magas minőségű és a magyarság identitását erősítő égi energiák, melyek az ősök szellemével való összekapcsolódást segítik elő, valamint az Öregisten áldásait közvetítik.

A Szer-napokon lehetőség nyílik speciális egyéni beavatásokra is, melyekből a Fényben Élők, vagyis a napvallás útján járók részesülhetnek.

 

Csatlakozás

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél együtt tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom a Napvallás programjait!

Az alábbi eseményeinken vehetsz részt:

  • Istentiszteletek
  • Aurafejlesztő és Meditációs Klubok
  • Szer-napok (Szent Ünnepnapok)
  • Főnix programok
  • Karma oldó napok
  • Egómentesítő Kurzusok (kis csoportos önismereti kör)
  • Ébresztő Táborok
  • Bel- és Külföldi zarándoklatok

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk megismerésének és felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban, a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ isteni rendjének helyre állításához.