A 2018-ban felszabaduló újfajta spirituális energiák hatásai között szép számmal szerepelnek a szellemi anomáliák is. Egyre több lehet a hívatlan szellemi látogatónk éjszaka és nappal egyaránt.

Ezúttal egy olyan új szertartást vezetünk be, amely nem egy bizonyos személyre fejti ki óvó-védő hatását, hanem az egész családunkra. Pontosabban Thot segítségével az egész otthonunkra, házunkra vagy lakásunkra kiterjeszthető egy olyan isteni áldás, amely legalább fél évre megkíméli szeretteinket a szellemi lények zaklatásától.

Ez az ősi rítus Thot isten közvetítésével megy végbe, akitől a beavatott személy kéri az áldást. A Hold és a Szaturnusz felhasználva levédhető egy ház, annak minden egyes helyisége annak a fehér erőnek a segedelmével, amely távol tartja az összes ártót és ártani akarót a meghatározott háztól.

Így gyakorlatilag bármely kiválasztott hely a Föld bármely pontján Thot által védetté tehető, mely védettség legalább fél évig kitart.

A szertartás külföldre is kérhető!

A további részletekért ezzel kapcsolatban fordulj bizalommal hozzánk a szernap@gmail.com címen vagy a lent található kapcsolati űrlapot elküldve.

Még többet szeretnél tudni a Thot házvédő szertartásról? Kattints ide!

Érdeklődés